Faurkilde Transport

Hos Faurkilde kan vi løse transport opgaver forskellig art. Vi løser opgaver for mange typer virksomheder store som små.  Vores speciale ligger indenfor transport og lagring af flydende produkter samt korn- og entreprenørkørsel, men vi hjælper naturligvis med at løse transport opgaver af enhver art. 

- Transport af farligt gods

- Transport af væsker

- Opbevaring af væsker

- Drikkevand / Nødberedskab

- Transport af gylle, regnvand og spildevand

- Entreprenør- og kornkørsel


GOD SERVICE


Vi lever af god service og vores erfarne medarbejdere gør hver dag alt hvad de kan for at løse jeres transportopgave på bedste vis.VOGNPARK TIL DE FLESTE BEHOV


Vores vognpark består af lastbiler og vogne der kan løse de fleste transportopgaver. 

- 3 og 4 akslede tankvogne, bio-trailere og tiplad. Tankcontaincere op til 35 m3

MILJØ OG ISO-CERTIFICERET


Vi er miljøcertificerede og er samtidig 

ISO 14001:2015 certificeret.
.


Hos Faurkilde Transport møder du erfarent personale der er vant til at løse en lang række af forskellige transport opgaver. Vores speciale ligger inden for transport af væsker, men vi løser ligeledes en lang række andre transportopgaver som entreprenør- og kornkørsel. 


Transport af væsker


Vores speciale er transport af væsker hvor vi med vores vognpark er i stand til at transportere langt de fleste typer væsker.Hos Faurkilde går vi i særdeleshed op i sikkerhed og kvaliteten af de væsker vi transportere i vores tankvogne. Det vigtigste for os er, at du som kunde hos Faurkilde transport er sikker på, at din væske transport er i sikre hænder hos os. Derfor bliver alle vores medarbejdere trænet og oplært i sikker håndtering af væsker med fokus på altid at sikre en skarp adskillelse af hvilken type væske hver enkelt tankvogn fyldes op med.Vores veldokumenterede rengøringsprocedure af vore tankvogne medvirker ligeledes til at sikre kvaliteten af de væsker vi kører med for jer som kunde. Faurkilde Transport er miljøcertificeret og ISO 14001:2015 certificeret.  


Nøddrikkevand og beredskab


Vi servicerer en lang række vandværker i tilfælde af nedbrud eller kontaminering af deres vandværk. Her kører vi ved nedbrud ud med rent drikkevand og vi medbringer altid første læs fra vores lokale vandværk hvor vi altid selv kan stå indenfor vandkvaliteten.Du har som vandværk eller virksomhed mulighed for at indgå aftale med os omkring et løbende beredskab i tilfælde af, af nedbrud på jeres vandforsyning. Foruden vandværker leverer vi til lang række andre kunder som eksempelvis større festival og forlystelsesparker med badeland. v Kontakt os eller besøg os


Vi står klar til at løse din næste transport opgave


Ring til os på telefon 59268096 eller

skriv til os på info@faurkilde.dk


Faurkilde

Bjergstedvej 19

4460 Snertinge

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

ISO 14001:2015 certificeret

ISO 9001:2015 certificeret